info@qwip.nl 088-7352300

Salarisverwerking

QWIP laat u weer ondernemen

U wilt een juiste salarisstrook voor uw medewerkers, want dat zorgt voor rust op de werkvloer. Maar de wetgeving is complex en verandert snel. Daarom zoekt u een specialist met ruime kennis en ervaring als het om salarisverwerking gaat. QWIP is die specialist.

Betrouwbare dienstverlening voor duidelijke, vooraf vastgestelde tarieven. Dat is wat u wenst wanneer het om salarisverwerking gaat. QWIP neemt u graag het administratieve deel uit handen. We ondersteunen u helemaal, zodat u zich weer kunt richten op de reden waarom u ondernemer bent geworden. Door te kiezen voor QWIP bespaart u tijd en geld.

Zo zijn we u van dienst met salarisverwerking:
  • Werknemersverzekeringen, loonheffingen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, begeleiding bij ontslag, meldingen aan diverse instanties, verlof- en verzuimregistratie en het beantwoorden van arbeidsrechtelijke vragen: we verzorgen het allemaal voor u.
  • U bepaalt zelf nog steeds de hoogte van het salaris en de duur van de overeenkomst.
  • Alle administratieve handelingen regelen wij voor u, zodat u verder kunt met uw werk.
  • Door de koppeling met tijd/declaratieregistratiesystemen verbeteren we de betrouwbaarheid, snelheid en controle van de salariscomponenten.
  • Onze specialisten zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw salarisadministratie van topniveau is.
  • Uiteraard krijgt u van ons periodieke (digitale) rapporten en bestanden voor de boekhouding en betaalopdrachten.
  • Ook uw eigen salarisadministratie kunnen we voor u controleren.
Bespaar ook tijd en geld!

Door QWIP in te schakelen, houdt u tijd over, want de salarisverwerking is in goede handen. Daardoor kunt u veel bedrijfskosten schrappen, wat u geld oplevert. Bovendien kunt u zich dankzij QWIP helemaal richten op het optimaal laten functioneren van uw medewerkers. Kortom: u kunt weer de ondernemer zijn die u wilt zijn.

Bel 088 – 7352300 en wij vertellen u wat uw mogelijkheden zijn. Of stuur een mail en wij nemen contact op met u.

Schrijf je nu in
Neem contact op...